PRAVNA OBVESTILA

Pogoji uporabe in omejitev odgovornosti

Vse informacije na spletnem strani Društva zakonski in družinski inštitut ETEOS so informacije javnega značaja. Vse informacije, ki so vključene ali dosegljive s tega spletnega mesta, se lahko kadarkoli spremenijo brez poprejšnjega obvestila.

Kazenska in civilna odgovornost društva za stvarne ali pravne napake na objavljenih informacijah je popolnoma izključena. Društvo ne odgovarja za nikakršno neposredno ali posredno škodo ali neprijetnosti, ki bi lahko uporabniku nastale zaradi uporabe morebitnih napačnih ali netočnih informacij, ki bi se znašle na spletnem mestu.

Na tem spletnem mestu so povezave do spletnih mest drugih javnih organov doma in v tujini ter drugih pravnih in fizičnih oseb. Društvo ne odgovarja za vsebino, obliko in spremembe na spletnih mestih teh organov, kot tudi ne za njihovo morebitno politiko do uporabnikov teh spletnih mest. Ti pogoji uporabe in omejitev odgovornosti ne veljajo za ta spletna mesta.

Vsebina izjave o omejitvi odgovornosti se lahko kadarkoli spremeni, in sicer brez poprejšnjega obvestila uporabnikov ali njihovega privoljenja.

Zaščita avtorskih pravic

Vsi oblikovni elementi, objavljeni na tem spletnem mestu, so avtorsko zaščiteni, in jih ni dovoljeno v celoti ali delno ponatisniti, reproducirati, prevesti, računalniško obdelati ali uporabiti v kateri koli drugi namen brez vnaprejšnjega pisnega dovoljenja avtorjev.

Avdio-vizualne vsebine, ki so na voljo v avdio, video in foto arhivu spletnega mesta, se lahko uporabljajo v nekomercialne namene in za uporabo v medijih pod pogojem, da uporabnik navede vir. Za kakršno koli drugačno uporabo je treba predhodno pridobiti pisno dovoljenje.

Vse fotografije in slike na spletnem mestu so avtorsko zaščitene.

Hvaležni vam bomo, če nas boste obvestili (eteos.zdt@gmail.com, info@instituteteos.si) o kakršnih koli napakah oziroma neaktualnih, nepopolnih ali nerazumljivih podatkih na spletni strani Društva zakonski in družinski inštitut ETEOS.